Stadin Aikuisopisto otti ensimmäisenä uuden Sävelsirkun opetuskäyttöönsä. Tässä heidän kokemuksiaan:

“Digitaalisen palvelun ottaminen opetuskäyttöön aiheuttaa useimmiten harmaita hiuksia jo hankintavaiheessa. Mitä on tarjolla, palveleeko sisältö tarpeitamme opetuksessa, miten hyödymme palvelusta niin, että mahdollisimman moni voi siitä nauttia ja mikä tärkeintä, osaisi sitä helposti käyttää?

Sentinan Karin kanssa sovimme heti alkuun, että ensin istutamme aktiivikäyttäjäopettajat ja pidämme koulutuksen pienellä porukalla, jotta tiedämme missä mennään ja mitä mahdollisuuksia meillä on. Näiden koulutustilaisuuksien jälkeen tulemme tekemään tulevaisuudessa vielä uuden koulutustilaisuuden, jossa sitten voimme oman opetuksemme lisäksi saada tutkinnonsuorittajille uusinta tietoa Sävelsirkun toiminnasta ja mahdollisista sisältöuudistuksista. Tulevaisuuden koulutustilaisuuksien teknisissä toteutuksissa pyrimme myös olemaan kiinni tässä päivässä ja toteuttamaan myös streaming -palveluna luennon etäosallistumista varten.

Sävelsirkun siipien suojassa jatkamme musisoiden ja rentoutuen uudistuneen palvelun käyttöä helppoja digialustoja käyttäen.”

/Riikka Kastu, Stadin Aikuisopisto

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram