“Soveltuu hyvin mielenterveyden edistämiseen”
Lisää tutkimustietoa Sävelsirkun hyödystä!
Ensi kertaa näkökulmana ikääntyneiden mielenterveyden edistäminen.

Sävelsirkku edistää ikääntyneen mielenterveyttä usealla osa-alueella: vaikuttaa elämän merkityksellisyyden kokemukseen, antaa valinnan mahdollisuuksia, lisää omatoimisuutta, aktivoi muistia, edistää keskittymiskykyä, rikastaa ajatusmaailmaa, lievittää yksinäisyyden kokemusta ja auttaa luomaan yhteyden toisiin ihmisiin.
Opinnäytetyön laatineen Sari Färmin ajatuksia Sävelsirkusta luettavissa täältä

Lue opinnäytetyö kokonaisuudessaan täältä
Sävelsirkku -äänipalvelu ikääntyneen mielenterveyden edistäjänä: kirjallisuuskatsaus. Laurea-ammattikorkeakoulu, Hoitotyön koulutusohjelma, Sairaanhoitaja (AMK) 2019 Sari Färm

“Virvoin varvoin tuoreeks terveeks, luppaatsie munan vai kanan”

Dementiakoti Villa Tapiolan asukkaan virpomisloru ja monet muut pääsiäisterveiset ovat kuunneltavissa Sävelsirkusta pääsiäisviikolla.

Suuri kiitos kaikille terveisiä lähettäneille!

Simca vai Mosse?
Sävelsirkun pelit ja kuvat isoille näytöille.

“Sävelsirkun liikunta, arvoitukset ja musiikkikappaleet ovat suosittuja ja uusia kuvapelejä on mukava pelata isossakin ryhmässä liittämällä tabletti telkkariin”.
Kiitos Klaukkalan päivätoiminnan ryhmälle palautteesta ja vinkistä

Huhtikuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla. Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!

Mukavaa kevään odotusta toivottaen!

Anna, Kari, Mira, Sara, Tommi ja Eija

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram