Orvokkeja äidille ja raportteja kaikille! Sentinan uutiskirje

Orvokkeja äidille toukokuun toisena sunnuntaina!
Sävelsirkku-raportteja vuoden jokaisena päivänä.

Tulossa!
Ryhmätoimintaan osallistumisen yksilökohtainen raportointi
Sävelsirkku tarjoaa välineen tunnuskohtaiseen raportointiin, joka osoittaa pidettyjen tuokioiden määrän ja toiminnan tyypin. Järjestelmästä voi myös seurata oman määrällisen ja sisällöllisen tavoitteen toteutumista; virtuaaliraportin avulla reaaliaikaisesti.

Uudessa kehityshankkeessa tuomme nyt mahdollisuuden kerätä tietoa asiakas- tai asukaskohtaisen raportin luomiseksi. Tavoitteena on säästää niin hoitajien kuin esimiestenkin aikaa ja sujuvoittaa ketjua toiminnan toteutuksesta raportointiin asti.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne raporttien kehittämisessä: eija.lamsa@sentina.fi.

Uutta!
Perustimme Ruotsin Sävelsirkku -asiakkaillemme Sävelsirkkuun viestikanavan, jonka avulla asiakayhteisömme voivat jakaa parhaita käytäntöjä keskenään. Sävelsirkun kautta toimivan viestiryhmän voimme helposti perustaa myös muille asiakkaillemme. Ota yhteyttä Miraan, jos haluat edistää asiaa: mira.rodas@sentina.fi.

Kerro Sävelsirkusta myös omaisille
Sävelsirkku on tutkittu ja testattu menetelmä, jonka avulla tuotetaan iloa ja toimintakykyä ikääntyneiden elämään. Samalta alustalta löytyvät niin muistelut, liikunnat, pelit kuin monipuoliset musiikkisisällötkin.

Mutta miten kuvata Sävelsirkkua omaisille?
Etsi Sävelsirkusta resepti nimeltä ”Omaisten hetki” ja anna Sävelsirkun kertoa asiasta itse.
Presentera Sävelsirkku-metoden med hjälp av Sävelsirkku själv!
Vi har förnyat receptet och gjort en svenskspråkig version, som syns på alla licenser. Receptet heter ”En stund med de närstående”.

Toukokuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla. Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!

Hyvää äitienpäivää ja mukavaa toukokuuta toivottaen!

Anna, Kari, Mira, Sara, Tommi ja Eija Sentinasta
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram