Ruotsin televisio teki uutisjutun Sävelsirkun käytöstä Björnkullan vanhustenkodissa Huddingessa. Juttuun haastateltiin myös professori Miia Kivipeltoa Karoliinisesta instituutista. Katso uutisklippi tästä: se/nyheter/uutiset/muistisovellus-vireyttaa-vanhuksia

Sävelsirkku Oulussa Sävelsirkku Lokakuun resepti

Uudesta tablettikäyttöisestä Sävelsirkusta on jälleen uusia käyttökokemuksia! Viimeisimmät kokemukset Kemistä ja Oulusta!

Muistathan, että kerromme tietoa Sävelsirkusta myös Facebookin ja Twitterin kautta! Pääset niistä alla olevista linkeistä. Jos haluat kertoa Sävelsirkku -ryhmistänne Sentinan Facebookissa, lähetä teksti ja kuvat – luonnollisesti kuvissa näkyvien henkilöiden luvalla – meille.

Facebook twitter web
Facebook Twitter Uudet kotisivut

maisema
Kuka siis oli Juhani Tervapää? Kysy asukkailta ja kuuntele yksi Lokakuu-reseptin uutissähkeistä, niin kuulet paljon lisää tästä merkittävästä naisesta.

Iloisin terveisin Sentinasta!
t. Sävelsirkku -tiimi

Facebookissa kerromme palvelumme uusista ohjelmista ja ihmistä ohjelmien tekemisen takana. Twitterissä viserrämme linkkejä tutkimuksiin, jotka liittyvät hyvinvointiin ja työn iloon.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram