Sävelsirkun Joulukalenteri / Sentinan uutiskirje

Julistamme Joulukalenterin valmistelun alkaneeksi!

Jälleen on aika muistella jouluja vuosikymmenten varrelta ja lähettää muistot jouluun valmistautumisesta ja joulun vietosta Sentinan joulustudioon! Välitämme joulukalenterissa myös joulutoivotuksianne ja soitamme päivittäin joululaulutoiveitanne.
Voit lähettää ryhmäsi terveiset ja muistot tällä lomakkeella. Siitä löytyy lista jouluisia aiheita muistelua tukemaan.
Laita lomake meille mahdollisimman pian, viimeistään 17.11.
Vi förbereder nu Sävelsirkkus julkalender
Skicka en hälsning till alla Sävelsirkkus lyssnare, önska en julsång eller berätta om ett julminne. Sävelsirkku spelar era önskelåtar och hälsningar i julkalendern i december månad. Ni kan skicka in era julhälsningar per e-post info@sentina.fi.
Skicka hälsningarna så snart som möjligt, dock senast 17 november!
Terveisiä Mikkelistä, Humana Kotikylä Tupalasta!

Kotikylä Tupalassa käytetään Sävelsirkkua aktiivisesti. Käyttöä myös seurataan säännöllisesti Sentinan pilvipalvelusta saatavin raportein. Viime kuussa Sävelsirkun erilaisia sisältöjä käytettiin Tupalassa keskimäärin neljässä tuokiossa päivittäin, jokaisena kuukauden päivänä. Raporteista on helppo seurata toiminnan monipuolisuutta, esimerkiksi liikuntavoitteen saavuttamista ajantasaisesti päivittäin.

Yksikön palveluesimies Sinikka Liljeberg kertoo, että korkea käyttöaste on seurausta koko henkilökunnan tietoisesta päätöksestä ja systemaattisesta työstä monipuolisen toiminnan juurruttamiseksi arkeen. Aamunavaukset, tietovisat, monipuolinen ja tunnemuistia aktivoiva musiikki ja liikunta ovat Tupalan asukkaille mieluisia. Ja Sävelsirkun Joulukalenteria jo odotetaan, toteaa Sinikka Liljeberg.
Huomasitko, että Sentinan ilme on uudistunut?
Anna meille palautetta uusista sivuista info@sentina.fi

Marraskuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla. Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram