Celia -äänikirjat lukemisesteisille asukkaille käyttöön Sävelsirkun kautta.

Sentinan ja Celian tekemän sopimuksen perusteella asiakasyhteisömme voivat saada äänikirjoja käyttöönsä myös Sentinan pilvipalvelun kautta.

Jakelu alkaa syksyn aikana.
Ota yhteyttä: info@sentina.fi ja tilaa kirjat tunnuksille, joiden piirissä on palveluun oikeutettuja kuulijoita.

Uutta Sävelsirkussa
Aino Moilasen kirjan tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Pohjanmaan maaseudun elämään sotien jälkeen.

Aino Moilanen huomasi hoivakodeissa työskennellessään ikääntyneiden haluavan puhuvan entisistä arkielämänsä asioista, joten hän päätti kirjoittaa kirjan, joka tarjoaa tätä tietoa myös hoitajille. Nyt Ainon ja Reuna Kustantamon tarinat elävät ääniohjelmina myös Sävelsirkussa!

Passiivisista asiakkaista tuli aktiivisia.
Soveltuu erittäin hyvin myös kotihoitoon, syventää vuorovaikutusta. Asiakkaan ottaminen mukaan ohjelman valintaan lisää osallisuutta. Asiakkaat osallistuvat jumppiin mielellään.”

Näin vastasivat kotihoidon työntekijät Lapin yliopiston kyselyssä kesäkuussa. Sävelsirkkua kehitetään Toimiva kotihoito Lappiin -hankkeessa nyt myös suunnitelmallisen kotikuntoutuksen näkökulmasta.

Elokuun kalenteri, ole hyvä! Jaamme Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan Fb-sivulla. Seuraa siellä kuulumisiamme.

 

Olethan muistanut kokeilla Sävelsirkun Suosikkilistoja?
Ne helpottavat ohjelmien valintaa yhdessä asiakkaasi kanssa.

Löydät listat uuden Sävelsirkun Suosikit -kohdasta.

Sävelsirkun laajat musiikkiarkistot on koottu pitkältä ajalta käyttäjiemme toiveitten mukaiseksi! Julkinen esittäminen on sallittua, koska musiikin tekijänoikeuksista on huolehdittu Sentinassa.

Mistä löydän esimerkiksi musiikkivisan ja muut päivittäin vaihtuvat sisällöt? Kari opastaa miten teet sen helposti: linkki ohjevideoon.

Lämmintä ja aurinkoista elokuuta toivottaen!

Eija, Kari, Anna, Päivi, Sara ja Tommi Sentinasta