Kesä jonka kerran elää saan, mielestä ei haihdu milloinkaan…

Tuo lämmön unelmiin…

Musiikki herättää vahvoja tunteita ja vaikuttaa mielentilaamme. Yhdessä laulaminen on lääkettä mielelle ja keholle. Musiikki on myös hyvä muistelun edistäjä ja sen avulla voimme aktivoida aivoja laaja-alaisesti. Tästä on hyötyä erityisesti muistisairaille, joille musiikki tarjoaa väylän eheytymiseen ja yhteyden rakentamiseen muihin ihmisiin. Sävelsirkun käyttäjillä on siis käden ulottuvilla väline, jonka avulla voi edistää myönteistä vuorovaikutusta monella tavalla

…ja päiviin syksyisiin

myös leppoisempien hoitotilanteiden luomiseksi.
Sävelsirkun huolellisesti asiakastoiveitten mukaan kerätty musiikkiarkisto tuo jatkuvasti tarjolle vaihtuvaa musiikkisisältöä ajankohtaan liittyen. Kokeile hakutoimintoa, jolla voit kätevästi rajata haun musiikkikappaleisiin ja löytää toivotun kappaleen. Ellei sitä löydy Sävelsirkun arkistoista, ota meihin yhteyttä!

Tuottaja-Tommin vinkki

Joko olette kokeilleet ryhmissänne musiikkivisoja, joissa muistellaan kappaleiden sanoituksia? “Millä sanoilla kappale jatkuu?” ja “Mikä sana on korvattu äänimerkillä? -ohjelmia löydät Sävelsirkun tietovisoista jo yli sata kappaletta!
Jos haluatte saada omista lempikappaleistanne visoja Sävelsirkkuun, lähettäkää meille viesti Sävelsirkun kirjekuorinapin alta. Mistähän kappaleesta seuraavaksi visaillaan? Ja kuulemmeko mahdollisesti myös muiston, jonka tuosta kappaleesta haluatte jakaa kaikkien Sävelsirkku-kuulijoiden kanssa?

Tulossa pelejä ja kuva-arvoituksia

Sävelsirkun tietokilpailut ovat aina olleet suosittu osa tuhansien ohjelmien sisältöarkistoamme. Tuomme nyt Sävelsirkkuun erillisen Pelit-osion,

johon kokoamme Bingon, Tikanheiton ja muita kuvaa ja ääntä yhdistäviä pelityyppejä. Pääsette testaamaan niitä heti, kun Sävelsirkkuun ilmestyy näkyviin kuvan mukainen Pelit-osio. Tulossa mm. kuvavisoja marjoista, sienistä, linnuista ja kasveista!

Elokuun kalenteri, ole hyvä!  Jaamme Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla! Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!

 

 

Mukavaa elokuuta toivottaen

Anna, Eija, Kari, Mira, Päivi, Sara ja Tommi