Toimintafilosofia - Tavoitteena elämän mielekkyys, työn ilo ja sosiaalisesti aktiivinen arki

Sentina on perheyritys, joka kehittää hoidon laatua ja työn sujuvuutta parantavia digitaalisia palveluja ympärivuorokautiseen hoitoon, päivätoimintaan, kotihoitoon ja läheisviestintään. Sentinan tiimi on asiantunteva, kokenut ja innostunut. Teemme jatkuvaa yhteistyötä palvelun sisällön ja käyttökokemuksen parantamiseksi asiakasyhteisöjemme kanssa. Sävelsirkku -palvelumme on ainutlaatuinen, sillä se tarjoaa yhdeltä alustalta toimintamallit sekä musiikki-, liikunta-, muistelu- ja peliohjelmat kuntouttavaan työhön. Sävelsirkku on käytössä yksityisen ja julkisen vanhustyön organisaatioissa Suomessa ja Ruotsissa.
Toimintamme ydin on mahdollistaa laadukas ja hyvä hoito. Haluamme edesauttaa arvokasta vanhenemista, johon kuuluu yksilöllisyys, voimaa antava yhteisöllisyys ja elämän tarkoituksellisuuden kokemus.
Hoitohenkilökunnan työn tukeminen on tärkeä tavoitteemme. Tuomme asiakasyhteisöille konkreettisia työvälineitä ja rohkaisemme yhteisöä toiminnallisuuden ja vuorovaikutuksen järjestämiseen tavalla, joka vahvistaa ikäihmisen identiteettiä ja tuo palkitsevuutta hoitajan työhön.
Sentinan tiimiä
Kuvassa Henna, Anna, Mira, Kari, Ida, Talvikki ja Malla. Kuvasta puuttuu Sara ja Tommi. Lue tästä Iltalehden artikkeli Sentinan palveluista. 
Sentina Oy
Patruunantie 21, 05200 Rajamäki
info@sentina.fi,
Puhelin: +358 (0)9 4257 8750
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram