Kattava ääniarkisto pohjana spontaaneihin yhdessä olon hetkiin tai hoitosuunnitelmaa tukeviin kuntoutustuokioihin

Sävelsirkun valmiit tuokiopohjat ja materiaalit auttavat järjestämään spontaaneja yhdessä olon hetkiä aina kun tilanne siihen tarjoutuu. Laulu -ja liikuntahetki tai aktivoiva tietokilpailu on helppo järjestää lyhyelläkin varoitusajalla työvuorossa olevan hoitajan toimesta. Toisaalta Sävelsirkku tarjoaa välineet pitkäjännitteiseen, suunnitelmalliseen kuntouttavaan toimintaan myös terapeuteille ja ohjaajille. Yli 5000 ääniohjelman arkisto ja valmiit tuokiopohjat mahdollistavat räätälöidyn tarjonnan  ja vuorovaikukseen keskittymisen yhdessä kuunneltua työstävässä toimintatavassa.

Sävelsirkun ääniarkisto on karttunut vuodesta 1999 lähtien asiakkaittemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Sisällöt kattavat aihepiirejä aina 1900-luvun alusta tähän päivään, joten tuokiot ovat muokattavissa vastaamaan ryhmän kiinnostuksen kohteita ja elämänkokemusta. Sävelsirkun AIKA-palvelu tuo tarjolle valmiita ehdotuksia juhlapyhiin, liputuspäiviin ja vuodenaikoihin liittyen.

Toimintamalliin kuuluu helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka on saatavissa kosketuskäyttöliittymillä  tai Sävelsirkku -paneelina. Palvelun toimii asiakkaan sisäverkossa tai steraming-palveluna.

Toimitamme palvelun käyttövalmiina ja perehdytämme yhteyshenkilöt menetelmän käyttöön omassa työyhteisössä. Annamme jatkuvaa tukea käytön kehittämiseen ja seurantaan materiaalien, asiakaskirjeiden ja halutessanne myös käyttöraporttien muodossa. (Sävelsirkku -asiakkuus on verkottumista muiden toimintaa kehittävien työyhteisöjen kanssa yhä paremman hoidon tarjoamiseksi.)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram