Sentinan toiminnallinen toukokuu

Kevättarjous voimassa vielä kuukauden

Tartu nyt lompakolle kevyeen Kevättä rinnassa –tarjoukseen! Uusille Sävelsirkku- ja/tai Näyttämö-asiakkaille 3 kuukauden määräaikainen sopimus puoleen hintaan. Saa käyttöön pitkäkestoisesti ja edullisesti menetelmälliset sisältöpalvelut.
Kevättarjous kolme kuukautta puoleen hintaan. Info@sentina.fi
Nauti koko kesä Sävelsirkun ja Näyttämön kymmenien tuhansien ääniohjelmien ja pelien valikoimasta sekä ominaisuuksista, jotka tukevat ikääntyneiden voimavarojen hyödyntämistä ja ohjaustoiminnan järjestämistä. Varsinkin kesätyöntekijät kiittävät!

Pyydä tarjousta sähköpostitse info@sentina.fi. Kysy samalla kuukauden veloituksettomasta kokeilujaksosta, joka ei vaadi sitoutumista!

Koulutukset jatkuvat

Kaikki Sävelsirkku- ja Näyttämö-asiakkaat saavat osallistua veloituksetta etäkoulutuksiimme. Koulutuksissa annamme vinkkejä sekä palveluiden perusteista että erityisominaisuuksista, kuten suunnittelutyökalusta. Haluamme tarjota teidän yhteisöllenne parhaat valmiudet toimintatuokioihin.
Olemme mukana myös Valitse ilo ja innostus -tapahtumassa Porissa 23.5. Nähdään siellä!

Uudet sisällöt virkistävät

Julkaisemme kesällä Muistojen matkalla -ohjelmasarjan! Tiimimme odottaa jo innolla, että te pääsette kokeilemaan tuoreita sisältöjä ja muistelemaan merkittäviä tapahtumia ja henkilöitä vuosien varrelta.

Ennen Muistojen matkalla -julkaisua voitte virittäytyä kesätunnelmaan päivittäin vaihtuvien Tänään-sivun sisältöjen ja “kesä”-hakusanalla löytyvien teemojen avulla.


Aurinkoista kesän odotusta toivottaa,

Sentina-tiimi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram