Arjessa ja juhlassa / Sävelsirkku Ruotsissa jo kymmenen vuotta
Sävelsirkku Björnkullan vanhustenkodissa jo kymmenen vuotta
Tulemme aina iloiseksi, kun kuuntelemme Sävelsirkkua!
"Olimme yksi piloteista, kun Sävelsirkun toiminta alkoi Ruotsissa" kertoo Ulla Halonen Björnkullasta Huddingesta, jossa Sentinan palvelu on ilona niin arjessa kuin juhlassakin. Sävelsirkun avulla on luotu juhlavaa tunnelmaa Ruotsin kansallispäivään ja opeteltu sinivalkoisia lauluja asukaskuoron esiintymiseen itsenäisyyspäivänä. Ulla on kokeillut myös "Sävelsirkku DJ:n" roolia lauantaitansseissa, joissa asukkaatkin pyörähtelivät henkilökunnan kanssa parketilla.
"Sävelsirkun kuuntelu aamusella yhteisissä ruokailutiloissa piristää ihmeesti sekä asukkaiden että henkilökunnan mielen. Myös musiikkikanavia monenlaiseen makuun kuunnellaan. Jumppatuokio on suosittu asukkaiden keskuudessa, samoiten ajankohtaiset teemat niin jouluna kun juhannuksenakin. Ja mikä parasta - hoitohenkilökunnan ei tarvitse olla koko ajan mukana, vaan asukkaat voivat kuunnella ja keskustella keskenään, kun autamme sillä välin asukkaita eri hoitotehtävissä"
toteaa Ulla Halonen. Lue koko haastattelu täältä.
Viihtymistä ja iloa asukkaille sekä tukea hoitajien työhön
Vappu ja orvokki -kuvakollaasi
Lisäsimme Sävelsirkun tarjontaan enemmän pienryhmissä tai omassa rauhassa kuunneltavaksi soveltuvaa ohjelmatarjontaa. Ohjelmasisältö vaihtuu päivittäin. Toivomme, että tästä on iloa ja hyötyä poikkeuksellisissa oloissa.
Muistattehan, että Sävelsirkun kautta voitte kuunnella myös valikoimaa Celian äänikirjoista. Mikäli haluatte ilmaisen lisäpalvelun käyttöön, ottakaa yhteyttä: info@sentina.fi.
Valkovuokkoa ojentava käsi
Toukokuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla. Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram