Huhtikuu on virkistymisen aikaa

Kevättä rinnassa -kampanja

Tämä ei ole aprillipila: kevättarjouksena uusille Sävelsirkku- ja/tai Näyttämö-asiakkaille 3 kuukautta puoleen hintaan! Tartu määräaikaiseen tarjoukseen ja saa edullisesti käyttöösi tutkitusti ja testatusti vaikuttavat työvälineet, joilla mahdollistat hyviä hetkiä joka päivä, koko kesän.
Näyttämö kevättarjous 3 kk -50%
Onko sinullakin kevättä rinnassa? Kysy lisää tarjouksesta sähköpostitse info@sentina.fi. Huomioi, että tarjousta ei voi yhdistää uusiin 1 kuukauden veloituksettomiin kokeilujaksoihin.
Koulutuksien tukemana kevääseen

Sävelsirkku-koulutukset jatkuvat jopa kesäkuulle. Pyydä kutsu Teams-tilaisuuksiin täältä tai sähköpostitse info@sentina.fi. Tervetuloa kuulemaan kevään ja kesän hyödyllisimmät Sävelsirkku-vinkit alan asiantuntijoilta!
Sävelsirkku-koulutukset huhtikuulta kesäkuulle
Uusia pelejä hauskuuttamaan toimintatuokioita

Sävelsirkkuun ja Näyttämöön tulee uusia sisältöjä yhtä vilkkaasti kuin puihin silmuja. Oletko jo huomannut esimerkiksi uudet kuva-arvoitukset sekä Yhdistä artisti ja kappale –visat? Entäpä valintavisat, joissa kuvaparista valitaan mieluisampi vaihtoehto? Valintavisat ovat erinomainen tapa tukea ikääntyneen päätöksentekokykyä ja itsetuntemusta.

Tutustu PELIT-sivun päivitettyihin kategorioihin ja löydä uutuudet helpommin – mukavia pelihetkiä!


Huippua huhtikuuta toivottaa,

Sentina-tiimi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram