Joulukalenterin luukut avautuvat
Sentinan ensimmäinen kalenteriluukku
Sävelsirkun joulukalenteria on tehty asiakasyhteisöjemme kanssa jo useiden vuosien ajan. Tänä vuonna saimme muistoja ja terveisiä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. On jälleen mukava päästä kurkistamaan edeltävien sukupolvien joulunviettoon ja kuulemaan tarinoita menneiltä vuosikymmeniltä.

Monissa kirjeissä muisteltiin lapsuuden jouluja; lumisia maisemia ja onnellista yhdessäoloa vanhempien ja isovanhempien kanssa. Saimme myös kuvia ja kertomuksia siitä miten hoivayhteisöissä valmistaudutaan jouluun.

Lämmin kiitos kaikille kalenterin tekoon osallistuneille ja tervetuloa odottamaan
joulua Sävelsirkun joulukalenterin parissa!
Myös Sylvikodissa osallistuttiin joulukalenterin tekoon
Espoon Viherlaaksossa sijaitsevan Sylvikodin toiminnanjohtaja Kirsi Jaakkola kertoo, että asukkaille pyritään luomaan päivittäin onnistumisen kokemuksia. Palvelukodissa tavoitellaan sitä, että asukkaat voivat säilyttää tässäkin elämän vaiheessa omat tutut tapansa ja tottumuksensa. Lisäksi vaalitaan hyviä suhteita omaisiin ja ystäviin. Tämä näkyy myös joulun ajan ohjelmassa:
Asukkaiden tekemät kynttilät
Meillä jouluun aletaan valmistautumaan jo marraskuun puolella. Ilolla muistellaan esimerkiksi lapsuuden parhaita joulumuistoja. Viime vuonna asukkaat maalasivat kynttilöitä lahjaksi läheisilleen. Nyt saakin ruveta jännittämään, että mitä kivaa tämän vuoden paketti pitää sisällään, kertoo Sävelsirkku-yhteyshenkilömme Pia Savolainen Sylvikodista.
Sentinan joulukuun kalenterikuva, aiheena joulukirkkoon meno
Joulukuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla. Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram