Muutoksia ja uutuuksia elokuussa

Lomat on levätty ja energiatasot ovat Sävelsirkku -tiimissä jälleen korkealla.

Odotettu uutuustuotteemme Näyttämö on valmis otettavaksi käyttöön elokuun aikana! Tässä kuussa myös Sentinan toimitusjohtaja vaihtuu. Yrityksen perustaja Eija Lämsä jättää toimen ja keskittyy jatkossa Sentinan hallitustyöhön. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kehitysjohtaja Kari Mikkonen 1.8. alkaen.

Näyttämö on täällä!

Televisionäytöille suunniteltu Näyttämö on herättänyt suurta kiinnostusta ensiesittelyissä, ja koekäyttäjiä on ilmoittautunut jo iso joukko! Näyttämö jatkaa lippulaivapalvelumme Sävelsirkun periaatteita kasvokkaisesta kohtaamisesta, valmiista toimintamalleista sekä monipuolisista ja laadukkaista sisällöistä. Uutuus laajentaa edelleen mahdollisuuksia toteuttaa toimintakykyä ja hyvinvointia tukevaa toimintaa arvostavasti ja asiakaskeskeisesti.

Kiinnostuitko Näyttämöstä? Ota yhteyttä [info@sentina.fi] ja ilmoittaudu kuukauden veloituksettomalle pilottijaksolle!
Sävelsirkku kotihoivassa: Välineet luontohoivaan ja arjen aktivointiin

Loistohoiva kokeili Sävelsirkkua kiireettömän kotihoivan asiakkaidensa parissa. “Seinä ei tullut juuri milloinkaan vastaan,” kuvaa yhteistyö- ja markkinointivastaava Vilhelmiina Vesterinen. Lue lisää Loistohoivan Sävelsirkku-kokemuksista: https://sentina.fi/savelsirkku-tuo-valineet-luontohoivaan-ja-arjen-aktivointiin-myos-kotihoivassa/

kortit
Rouva Sävelsirkku kiittää

“Ajatus teknologian mahdollisuudesta lisätä dialogia eri-ikäisten ihmisten välillä on Sävelsirkun ytimessä. Tätä tavoitetta on ollut etuoikeus viedä eteenpäin hienojen työkavereiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa lähes neljännesvuosisadan ajan. Nyt on aika siirtyä jatkamaan kehitystyötä yhtiön hallituksesta käsin.

Suuri kiitos Sävelsirkku -ystävät monista innostavista kohtaamisista vuosien varrella!”

- Eija Lämsä

Kuvassa: Eija Lämsä ja Kari Mikkonen
Energistä elokuuta kaikille!

Lomilta palaillut Sävelsirkku-tiimi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram