Jokaisella meillä on oikeus omaan historiaan.
Ja oikeus olla ylpeä siitä!
Hilkka Tauriaisen motto on toteutunut myös Sävelsirkun käyttöönotossa Björnkullan vanhustenkeskuksessa Huddingessa, jossa Hilkka on toiminut pitkään johtajana. Siellä Sävelsirkku otettiin edelläkävijänä käyttöön jo 10 vuotta sitten, vahvistamaan ruotsinsuomalaisten asukkaiden omakuvaa. Uusi suomalainen innovaatio herätti myös Ruotsin television kiinnostuksen ja uutisjuttu nähtiin Suomen iltauutisissakin. Nykyisin Sävelsirkku on käytössä jo yli 15 paikkakunnalla Ruotsissa.
Hilkka Tauriainen
Hilkka Tauriaisen mukaan Sävelsirkun idea on todella hyvä ja tarkoin mietitty.
”Siinä on osuttu naulan kantaan mitä suomalaisvanhukset haluavat muistella elämän ehtoopuolella. Kiinnostuin heti Sävelsirkusta, kun kuulin sisällön laajuuden ja monipuolisuuden, joka oli sopiva myös muistisairautta poteville asukkaille. Myös se oli tärkeää, että asukkaat pystyvät hyödyntämään ohjelmaa keskenään hoitohenkilökunnan ollessa varattuna. Henkilökunta on ollut tosi innostunut ja asukkaat ovat todella pitäneet Sävelsirkun sisällöstä. Se on tuonut heille mieleen muistoja Suomesta ja virittänyt keskusteluja asioista, jotka ovat olleet heille tuttuja. Sävelsirkun käyttö on helppoa, kun siihen on saanut perusperehdyttämisen."

Sentinan tiimi kiittää lämpimästi Hilkkaa hyvästä yhteistyöstä vuosien varrella hänen nyt jäädessään eläkkeelle Björnkullan hoivakodin johtajan virasta.
Lähetä Pääsiäistervehdys Sävelsirkun kautta
Tiputerveiset
Virvo varvo tuoreeks terveeks muut Sävelsirkun kuulijat runon tai jaetun muiston avulla.

Pääsiäisterveiset kulkeutuvat meille Sävelsirkun viestitoiminnolla tai oheisella lomakkeella.

Lähetä yhteisönne tervehdykset meille 19. maaliskuuta mennessä! Otamme mielellämme vastaan myös kuvianne, joita voimme jakaa luvallanne Sentinan somessa ja Sävelsirkussa.
Tulossa! Uusia yhteislauluja Sävelsirkkuun.
Sävelsirkun laajasta yhteislaulujen arkistosta löytyy tällä hetkellä yli 300 erilaista kappaletta yhteislauluhetkiä innoittamaan. Mitä uusia lauluja juuri teillä kaivataan? Lähetä laulutoiveet osoitteeseen: info@sentina.fi
Metso
Maaliskuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla. Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram