Sävelsirkku liikuttaa monella tapaa!
Liikunnalla voidaan vaikuttaa fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen toimintakykyyn ja sitä kautta elämänlaadun ja elämän mielekkyyden säilymiseen. Sävelsirkun liikuntaohjelmat sopivat mainiosti kokonaisvaltaisen toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kehittämiseen, sanoo fysioterapeutti (AMK) Talvikki Ranta-Ylitalo Humana Hoiva Oy:n Lipporannan tehostetun palveluasumisen yksiköstä Oulusta.
Talvikki Ranta-Ylitalo
Lipporannan yksikössä Sävelsirkku on käytössä päivittäin ainakin aamupäivän ja iltapäivän virikkeen yhteydessä, jolloin soitetaan ja ohjataan jumppia, visailuja ja vanhoja uutissähkeitä. Myös Sävelsirkun musiikkia käytetään itse suunnitellun jumpan taustalla, kertoo Talvikki.
Kysyimme palveluvastaavana ja fysioterapeuttina työskentelevältä Talvikilta, voiko Sävelsirkun ohjelmien avulla kuka tahansa ohjata liikuntahetkiä ja onko Lipporannan ryhmissä jokin suosikkiohjelma, joka tempaa ryhmän mukaansa iloiseen liikkumiseen. Lue haastattelu tästä.
Tiesitkö, että Sävelsirkusta voi seurata pilvipalvelumme kautta tehtyä toimintaa ja saada raportteja toteutuneesta viriketoiminnasta? Toimme uutena toimintona mahdollisuuden asukaskohtaisten osallistumistietojen raportointiin.
Kysy lisää: info@sentina.fi

...Elokuun päivinä korjataan viljaa,
syksy lähestyy aivan hiljaa...
Elokuun satoa
Sävelsirkusta löytyy jokaiselle päivälle mielekästä ohjelmaa. Tänään-sivun tarjonnassa on huomioitu syksyn teemapäivät, joissa matkataan koulujen aloitukseen, marjastuksen ja sorsastuksen pariin. Palvelustamme löytyy jokaiselle päivälle valmiita tuokiopohjia niin Suomen luonnon päivään, kuin Positiivisuusviikolle. Palvelumme säästää tutkitusti aikaa ryhmätoiminnan toteuttamisessa ja madaltaa kynnystä sen aloittamiseen.
Porkkanat ja lapsi
Elokuun ja syyskuun kalenterit, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla.
Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram