Sentinan kesäsuunnitelmat

Kesälomat lähestyvät, mutta Sentinassa luodaan uutta ja kehitetään kovalla tohinalla. Kesäkuu sisältää mm. tiimin täydennystä, sisältökampanjan ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Tervetuloa Säde!

Säde Lappalainen on Sentinan uusi kesätyöntekijä ja tiimin toinen sisällöntuotannon ja viestinnän assistentti. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. Sävelsirkun ja Näyttämön ohjelmien, kuten elokuussa julkaistavan Muistojen matkalla –videoiden, sekä somejulkaisujen tekeminen. Töiden ulkopuolella Säde opiskelee viestintää Tampereen yliopistossa, pyöräilee, tanssii ja lukee.
Säde Lappalaisen kuva, päivän toimintavinkit
Päivän toimintavinkit tulevat jälleen

Viime kesältä tuttu Päivän toimintavinkit -sisältökampanja alkaa ma 3.6. Kampanjalla me haluamme tarjota ikääntyneille, ohjaustoiminnan konkareille ja aloitteleville kesätyöntekijöille hyviä hetkiä joka päivä, kesälläkin!

Päivän toimintavinkit ovat veloituksettomia, arkipäivittäin vaihtuvia toimintakortteja. Kortissa on poimintoja Sävelsirkun ja Näyttämön peli- ja muistelusisällöistä, jotka tukevat kulttuurisen vanhustyön ja luontohoivan toteuttamista. Viikkoteema antaa eväitä monipuolisiin kasvokkaisiin kohtaamisiin.
Kesäkuu: kesäkukat, kotieläimet, juhannus, kesäharrastukset. Heinäkuu: urheilu, kesäkokemukset, kulkuneuvot, metsän antimet, syystyöt.
Kuka tahansa voi tilata selainpohjaiset toimintavinkit, ilman sitoutumista muihin palveluihimme. Tilaaminen: pyydä salasanaa tällä lomakkeella, syötä salasana toimintavinkkien nettisivustolle, nauti!

Kesälläkin voi päivittää ohjaustoiminnan osaamista

Järjestämme ti 11.6. klo 13.30-14.15 (Teams) kevätkauden viimeisen yleisen Sävelsirkku-koulutuksen. Tervetuloa kesäteemaiseen peruskoulutukseen! Ilmoittaudu mukaan verkkolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info@sentina.fi.

Haluaisiko teidän yhteisönne myös kesällä asiantuntijavinkkejä ja -tietoa Sentinan menetelmällisistä sisältöpalveluista? Pyytäkää rohkeasti yksityistä lähi- ja etäkoulutusta sähköpostitse info@sentina.fi!


Kesäisiä terveisiä toivottaa,

Sentinan väki
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram