Sirkutellen syksyyn

Arkirutiinit ovat palautuneet kesän jälkeen ja säät muuttuvat hiljalleen syksyisemmiksi. Ei kuitenkaan anneta kiireen ja matalapaineen laskea mieltä! Palveluesittelyt ja monenmoiset yhteistyöt piristävät Sentinan syksyä.
Näyttämö 1.9.
Tervetuloa esittelyihin!
Sävelsirkku- ja Näyttämö-palvelumme on suunniteltu juurikin helpottamaan arjen kiirettä ja virkistämään mieltä valmiiden toimintamallien ja tarkasti suunniteltujen sisältöjen avulla. Haluaisitko oppia lisää Sävelsirkusta tai tutustua Näyttämö-uutuuteen? Tervetuloa palveluidemme yleisiin etäesittelyihin!

 Esittelyissä kerromme Sävelsirkun ja Näyttämön tarjoamista mahdollisuuksista vaikuttavan hoivan toteuttamisessa. Lisäksi havainnollistamme konkreettisesti alustojen käyttöliittymät. Esittelyiden yhteydessä voit ilmoittautua palveluiden veloituksettomille kokeilujaksoille.
Esittelyt palveluista
Ilmoittaudu rohkeasti yleisiin esittelytilaisuuksiin. Kysymykset palveluista ja toiveet yksityisistä esittelyistä voi lähettää osoitteeseen info@sentina.fi
Lähes neljännes vuosisataa yhteistä matkaa
Sävelsirkkua on kehitetty jatkuvasti käyttäjien ja asiantuntijoiden kanssa jo vuodesta 1999. Ensimmäisiin asiakkaisiin lukeutuu Puotilan palvelutalo. Merkittävän pitkä yhtäjaksoinen kumppanuus on vaikuttanut aktiivisesti Sävelsirkun kehitykseen.

Haastattelimme Puotilan johtajaa Jaana Rankista ja hallintopäällikköä Laura Klosea yhteisestä matkastamme: Lähes neljännes vuosisataa yhteistä matkaa. Kooste johtokaksikon kommenteista löytyy Instagram-, Facebook-, X- ja LinkedIn-tileiltämme.
Puotilan haastattelu
Lähdetään näiden tunnelmien siivittämänä sirkutellen syksyyn!
- Sävelsirkku-tiimi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram