Hyvä asiakkaamme,
Sävelsirkku Näyttämö, olkaa hyvä!
Näyttämö esirippu
Sävelsirkkua on vuosien varrella kehitetty monipuolisesti yhdessä kanssanne. Täydennämme jälleen tutkittua ja vaikuttavaa menetelmäämme aktiivisen arjen edistämiseksi.

Tuomme nyt Sävelsirkun laadukkaan sisällön ja kulttuurisen toiminnan työmallit myös isoille ruuduille ja televisioon. Uuden helppokäyttöisen sovelluksen nimi on Näyttämö.

Lue lisää alta ja ilmoittaudu Näyttämön ensiesittelyihin täältä. Esittelyitä järjestetään touko- ja kesäkuussa.
Näyttämö Linnut kuvapeli
Miksi Näyttämö?

Isoilla ruuduilla toimiva Näyttämö tukee myös vähemmän kokenutta hoitajaa tai hoiva-avustajaa päivittäisessä arjen aktivoinnissa. Sävelsirkku säilyy edelleen lippulaivana suunnitelmallisen kuntoutuksen ja paikasta riippumattoman ryhmätoiminnan toteutuksessa.

Näyttämö orientoi tähän päivään, tarjoaa luontoelämyksiä ja kertoo merkittävistä tapahtumista ja tutuista henkilöistä vuosien varrelta. Lisäksi se tuo kulttuuriseen vanhustyöhön valmiin, jatkuvasti päivittyvän toimintamallin kätevästi käyttäjien ulottuville.
Näyttämö liikunnat
Tuomme Näyttämölle myös jotain uutta ja ennennäkemätöntä!

Miten uuden voi ottaa käyttöön?

Sävelsirkku-asiakkailla on mahdollisuus siirtyä käyttämään Näyttämöä joustavasti elokuusta alkaen. Kysy lisää! Henna Tuominen vastaa mielellään kysymyksiinne puhelimitse 044 4915222 tai info@sentina.fi
Näyttämö kuvapeli kirsikka
Hauskaa vappua toivottaen
Sävelsirkku-tiimi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram