HYVÄ HOIVA NÄKYVÄKSI
Sävelsirkun perusidea rakentuu laadukkaiden kohtaamisten mahdollistamiseen ja strukturoituun tapaan toimia kuntoutumista ja hyvinvointia edistävässä toiminnassa. Palvelumme virtuaaliset ja reaaliaikaiset raportit tukevat nyt myös uudella tavalla läpinäkyvyyttä, tiedolla johtamista ja läheisviestintää. Niillä voidaan myös valvoa ja varmistaa asiakkaiden osallisuus.

Haluatko kuulla lisää?
Ota yhteyttä ja varaa esittely: info@sentina.fi
Sävelsirkku tiedolla johtamiseen
Katriina Niemelä

Valvo ja varmista osallisuus

"Miten minä osaltani voin varmistaa, että valvontavastuullani olevissa palvelukodeissa olevat asiakkaat voivat tuntea yhteenkuuluvuutta ja että heillä on vapaasti valittavanaan mieleisiä, erilaisia osallistumisen mahdollisuuksia? Miten voisin Sävelsirkku-järjestelmällä todentaa osallisuuden ja osallistumismahdollisuudet?"

Tätä asiaa puntaroi tiedolla johtamisen ja digitalisaation puolesta puhuja, mittareita ja mittaamista sekä systemaattisia toimintamalleja rakastava Katriina Niemelä. Hänellä on pitkä kokemus Sävelsirkun johtamisesta käytäntöön niin kunnalliselta kuin yksityiseltä sektorilta. Lue Katriina Niemelän näkemys täältä.
Kehittyvä Vanhustyö
Helmikuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla.
Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram